Υπόθεση Τζήλου: Διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με τον 28χρονο η Προοδευτική

Υπόθεση Τζήλου: Διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με τον 28χρονο η Προοδευτική

Η Προοδευτική τοποθετήθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης και διέψευσε οποιαδήποτε σχέση με τον 28χρονο κατηγορούμενο ποδοσφαιριστή για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου.

Η Προοδευτική εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον 28χρονο κατηγορούμενο για την υπόθεση ξυλοδαρμού του διεθνούς διαιτητή Θανάση Τζήλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Κορυδαλλού αναφέρει:

"Ο ΑΟ Προοδευτική Νεολαία, ανακοινώνει – διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση με τον κατηγορούμενο Χ.Π., κάτοικο Κορυδαλλού, στην υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου, πέραν του ότι στην ηλικία των 11 ετών υπήρξε αθλητής των Ακαδημιών του συλλόγου μας στο παιδικό-εφηβικό τμήμα το 2001 με Α/Α δελτίου 285/91 ΤΗΣ ΕΠΣ Πειραιά.

Ουδεμία άλλα σχέση έχουμε με τον συγκεκριμένο κύριο. Οποιαδήποτε αναφορά και χρησιμοποίηση του ονόματος της Προοδευτικής, στρέφεται σε λάθος κατεύθυνση, αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση, διαστρέβλωση της πραγματικότητας και αποσκοπεί στην δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος της ομάδας μας και των φιλάθλων της. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η Επιτροπή Σωτηρίας ΑΟ. Προοδευτική Νεολαία 1927".

Νωρίτερα την Παρασκευή (8/2) ο 28χρονος ύποπτος είχε οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

πηγή: sport24.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης