ΠΑΟΚ: Είπε "όχι" ο Βαρέλα, τι του απάντησε ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Είπε "όχι" ο Βαρέλα, τι του απάντησε ο Σαββίδης

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ καθώς οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Η πρώτη αντίδραση από τον Γιώργου Σαββίδη.

Οι συζητήσεις του Φερνάντο Βαρέλα με τον ΠΑΟΚ κατέληξαν σε αδιέξοδο. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είπε όχι στην πρόταση ανανέωσης και αποχωρεί.

Άλλωστε, την Τρίτη (21/5) εξέπνεε η προθεσμία που είχε ζητήσει και πάρει από τον Δικέφαλο ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός. Μετά από τρία χρόνια ο Φερνάντο Βαρέλα αποχωρεί από την Τούμπα.

Ο Αφρικανός θ’ αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η τελική πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν 1.1000.000 ευρώ, το οποίος μαζί με μπόνους στόχων που ήταν εφικτό να επιτευχθούν έφτανε  στο 1.300.000 ευρώ, ποσό που ήταν κοντά στο 1.500.000 ευρώ που ζητούσε ο ποδοσφαιριστής.

Ο ΠΑΟΚ για να κρατήσει στην Τούμπα τον Φερνάντο Βαρέλα ξεκίνησε τις προτάσεις του από τις 900.000 ευρώ, προσφέροντας του αύξηση 50% σε σχέση με τις 600.000 που έπαιρνε μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια ανέβασε δύο φορές την προσφορά του αυτή, φτάνοντας στο 1 εκατομμύριο μέχρι και το 1.300.000 ευρώ ωστόσο πλέον ο Βαρέλα φάνηκε να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Το γεγονός άλλωστε πως τόσο καιρό οι διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ κράτησαν τόσο καιρό, δημιούργησε επιφυλάξεις στον ποδοσφαιριστή. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που σε κάποια φάση των συζητήσεων είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία που δεν κατέληξε σε υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Η πρώτη αντίδραση ήλθε από τον Γιώργο Σαββίδη και ήταν μέσω Instagram. Δημοσίευσε φωτογραφία με μήνυμα: "Δεν έχει σημασία πόσο καλός μπορεί να είσαι, πάντα μπορεί ν’ αντικατασταθείς".

πηγή: sport24.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης