Ο Ρόμπεν φρόντισε να κλείσει γρήγορα τις πόρτες για Κίνα και Μέση Ανατολή

Ο Ρόμπεν φρόντισε να κλείσει γρήγορα τις πόρτες για Κίνα και Μέση Ανατολή

Ο Άριεν Ρόμπεν θα πει "αντίο" στην Μπάγερν Μονάχο το καλοκαίρι και ήδη μίλησε για το μέλλον του που δεν το βλέπει στις "χρυσές" αγορές της Κίνας και της Μέσης Ανατολής.

Ο 34αρης Άριεν Ρόμπεν κλείνει το δεκαετές κεφάλαιο της Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη μίλησε για το μέλλον του, έπειτα από την ανακοίνωσή του ότι φεύγει από τη Βαυαρία.

Με δηλώσεις του στο Studio Voetbal, ο τεχνίτης Ολλανδός ξεκαθάρισε ότι δεν είναι μεταξύ των επιλογών του ομάδες της Κίνας ή της Μέσης Ανατολής, πάει κόντρα δηλαδή στο ρεύμα με συναδέλφους του που επιλέγουν στην ηλικία του (ή και σε μικρότερη) να παίξουν ποδόσφαιρο για το χρήμα.

Ωστόσο, είπε ότι δεν γνωρίζει ακόμη τι θα κάνει παρότι έχει προτάσεις στα χέρια του. Όσον αφορά την επιστροφή του στην Ολλανδία σημείωσε ότι πως δεν έχει κάποια συγκεκριμένη προσφορά: "Δεν μπορώ ακόμη να σας πω τι θα κάνω, αλλά η Κίνα και η Μέση Ανατολή δεν είναι στις επιλογές μου. Υπάρχει προοπτική για αρκετά πράγματα, έχω προσφορές και όχι συγκεκριμένα από την Ολλανδία."

πηγή: sport24.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης