Ήρωας πατέρας πήρε το όπλο του και καταδίωξε συμμορία που προσπάθησε να απαγάγει την κόρη του

Ένας πατέρας από τη Φλόριντα έχει χαρακτηριστεί ως ήρωας αφού κυνήγησε γενναία μια συμμορία εφήβων που προσπάθησαν να απαγάγουν την κόρη του.

Η 17χρονη Amber Brackney, έφυγε από το σπίτι της στο Crestview την Τρίτη το βράδυ, και είδε ότι ο δρόμος που είχε πάρει ήταν κλειστός με βαρέλια.

Υποψιασμένη ότι κάτι άσχημο είχε στηθεί, η έφηβη παρέμεινε στο αυτοκίνητό της και μπόρεσε να ελιχθεί γύρω από τα εμπόδια και να ξεφύγει από το δρόμο – χωρίς να βγει καθόλου από το όχημά της.

A Florida father is being hailed as a hero after he bravely confronted a gang of teens who were attempting to kidnap his daughter Amber Brackney (pictured) 

Ο πατέρας της Amber, ο Terry Brackney, άκουσε τη φασαρία, άρπαξε το όπλο του και βγήκε έξω όπου βρήκε μια παρέα εφήβων να προσπαθούν να παραβιάσουν το γκαράζ του.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι έφηβοι είχαν «δημιουργήσει ένα σχέδιο για να απαγάγουν την κόρη του» προσπαθώντας να την αναγκάσουν να εγκαταλείψει το αυτοκίνητό της για να μετακινήσει τα βαρέλια ώστε να την αρπάξουν.

Ήρωας πατέρας πήρε το όπλο του και καταδίωξε συμμορία που προσπάθησε να απαγάγει την κόρη του

Ο 51χρονος Brackney, πυροβόλησε προς την παρέα που κατέφυγε στο δάσος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ανακάλυψε αργότερα ότι είχαν ξεβιδώσει μερικά από τα φώτα ασφαλείας του, ενδεχομένως για μια δεύτερη απόπειρα απαγωγής.

Brackney, 17, had been leaving the family home (pictured) on Preservation Path, Crestview on Tuesday evening when she found the end of her driveway blocked with barrels

Ένας γείτονας, που είδε ένα «ύποπτο αυτοκίνητο» να φεύγει από το σημείο, κάλεσε τους αστυνομικούς οι οποίοι σταμάτησαν στον κεντρικό δρόμο το αυτοκίνητο των δραστών.

Στο εσωτερικό του βρήκαν τον 19χρονο Keilon Johnson, τον 17χρονο Austin French, τον 16χρονο Tyree Johnson και τον 15χρονο Kamauri Horn, οι οποίοι είχαν μαζί τους μαχαίρια, όπλα και κολλητική ταινία.

This is the moment that the four teens were pulled over by the cops after a neighbor reported a suspicious vehicle fleeing the scene

Σύμφωνα με την αστυνομία: “Στόχος ήταν πρώτα να την αναγκάσουν να βγει από το αυτοκίνητό της, εμποδίζοντας το δρόμο με βαρέλια και δοχεία απορριμμάτων. Ωστόσο, το θύμα οδήγησε γύρω από τα βαρέλια και συνέχισε την πορεία του.”

Amber (above) was not hurt during the attempted kidnapping. All four defendants are now charged with attempted kidnapping and attempted home invasion robbery

“Στη συνέχεια, σχεδίαζαν να εισβάλουν στο σπίτι της, να επιτεθούν στον πατέρα της – αφού πίστευαν ότι είναι πλούσιος – και να τον ληστέψουν.”

The home where the attempted abduction took place (above) is valued $400,000 on Zillow. But photos on Brackney's social media profiles show him redesigning the interior

Και οι τέσσερις νεαροί κατηγορούνται τώρα για απόπειρα απαγωγής και απόπειρα ληστείας.

Thanks to Amber's quick thinking and her dad's bravery (pictured with her) they were able to foil the kidnapping attempt

Ο Johnson μεταφέρθηκε στην φυλακή του Okaloosa County ενώ οι άλλοι κρατούνται στο τμήμα ανηλίκων.

διαφορετικόΔείτε και αυτό

Δείτε Επίσης