Ατρόμητος: Ρούτερ και επίσημα στο πλευρό του Αναστασίου

Ατρόμητος: Ρούτερ και επίσημα στο πλευρό του Αναστασίου

Ο Στιβ Ρούτερ είναι και επίσημα από την Κυριακή το μεσημέρι ο βοηθός του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Ατρόμητου. Παραμένει το ίδιο το υπόλοιπο τιμ.

Από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η συμφωνία του Γιάννη Αναστασίου με τον Ατρόμητο ήταν δεδομένο πως θα έχει δίπλα του, ως άμεσο συνεργάτη και βοηθό του, τον Στιβ Ρούτερ με τον οποίο έχει συνεργαστεί αρκετές φορές ξανά στο παρελθόν και φυσικά έχει κάτσει μαζί του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Η ενσωμάτωση του Άγγλου προπονητή με σπουδαία καριέρα και γνώσεις επισημοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ατρόμητου στην οποία επίσης σημειώνεται πως το υπόλοιπο τιμ θα παραμείνει το ίδιο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με την καλοκαιρινή προετοιμασία να ξεκινάει σε λίγες μέρες, ανακοινώνεται το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Αναστασίου.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας μας για τη νέα σεζόν 2019/20 θα παραμείνει σχεδόν όμοιο του περσινού με μόνο μια έλευση νέου προσώπου.

Συγκεκριμένα βοηθός προπονητή του κ. Αναστασίου θα είναι ο Άγγλος, Steve Rutter. Ο κ. Ρούτερ συνεργάστηκε με το νέο μας προπονητή αρκετά χρόνια σε Παναθηναϊκό, Ρόντα και Κορτράικ ενώ έχει διατελέσει και επικεφαλής ακαδημιών της Αγγλικής, Γέοβιλ. Πέρυσι βρέθηκε και πάλι σε μια Αγγλική ομάδα, την Λούτον όπου είχε το ρόλο του βοηθού προπονητή.

Τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου δεν θα αλλάξουν σε σχέση με τις δυο προηγούμενες σεζόν.

Ο Σωτήρης Ρούσσης θα είναι ο γυμναστής φυσικής κατάστασης και ο Γιώργος Πήδουλας, γυμναστής αποκατάστασης.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο Σλόμπονταν Σούιτσα και αναλυτής αγώνων ο Γιάννης Αντωνόπουλος".

πηγή: sport24.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης