ΑΕΚ: "Ψηλά στη λίστα ο Σουηδός Τερν"

ΑΕΚ: "Ψηλά στη λίστα ο Σουηδός Τερν"

Ο 26χρονος Σουηδός αμυντικός μέσος της Νόρκεπινγκ, Σίμον Τερν, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ σύμφωνα με ΜΜΕ της σκανδιναβικής χώρας.

Η ΑΕΚ ψάχνει για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και σύμφωνα με τη σουηδική σελίδα, “Aftonbladet”, έχει ψηλά στη λίστα της τον 26χρονο της Νόρκεπινγκ, Σίμον Τερν (αριστερά στη φωτογραφία).

Ο Τέρν αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους (2018) από τη Νόρκεπινγκ – ορμώμενος από τη Χέρενφεϊν – κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Οπότε, καθίσταται σαφές ότι η Ένωση θα πρέπει να καταβάλει χρήματα για να τον αποκτήσει, τη στιγμή που η Νόρκεπινγκ δεν "καίγεται" από οικονομικής άποψης καθώς είναι έτοιμη να πουλήσει τον Ντέβιντ Κάρλσον.

Γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1992 στο Βάρναμο, την ίδια πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε κι ο συμπατριώτης του νυν αριστερός μπακ των "κιτρινόμαυρων", Νίκλας Χουλτ. Αμφότεροι ξεκίνησαν από την ομάδα της γενέτειράς τους και ήταν συμπαίκτες τη σεζόν 2008-09.

Ο Τερν μετακινήθηκε το 2010 στη Χέλσινγκμποργκ και το 2012 τον απέκτησε η Μάλμε. Το 2015 μετακινήθηκε ως ελεύθερος στη Χέρενφεϊν, μεσολάβησε ένας δανεισμός στην ΑΪΚ και τον Ιανουάριο επέστρεψε στην πατρίδα του. Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Σουηδίας κι ένα Κύπελλο της σκανδιναβικής χώρας.

 

πηγή: sport24.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης