Τον σταμάτησαν για έλεγχο και στο χαρτί μετακίνησης έγραφε «βγαίνω να πάω να κάνω έpωτα»

Απίθανες δικαιολογίες επικαλούνται οι πολίτες για να βγουν από τα σπίτια τους, λόγω του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύει, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, συνεχίζονται τα… ευτράπελα σε όλη την χώρα με τις δικαιολογίες που επικαλούνται κάποιοι για να βγουν από τα σπίτια της.

Όταν θα τελειώσει η δύσκολη περίοδος που περνάμε, θα πρέπει τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας που έχουν επωμιστεί τους ελέγχους, να φτιάξουν μία συλλογή με τις πιο απίθανες δικαιολογίες που έχουν δει από πολίτες που έσπασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Απίθανες δικαιολογίες: Νεαρός Ρομά στο Αγρίνιο στις πρώτες θέσεις της λίστας

Στις πρώτες θέσεις πάντως, σίγουρα θα είναι ένας άνδρας στο Αγρίνιο, τον οποίο σταμάτησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να τσεκάρουν την μετακίνησή του.

Όπως αναφέρει το agrionionews ο νεαρός Ρομά, έβγαλε ένα χαρτί πάνω στο οποίο είχε γράψει: «πάνω να κάνω έpωτα», κάτι που όπως καταλαβαίνεται δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Απίθανες δικαιολογίες: Βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ

Η δικαιολογία του νεαρού ήταν πως ο ίδιος δεν ξέρει να γράφει και ζήτησε από έναν φίλο του να του γράψει κάτι. Κι εκείνος πήρε την πρωτοβουλία να γράψει για εpωτική συνεύρεση!

Κακό χιούμορ ή απλός χαβαλές πάντως, η παράβαση ύψους 150 ευρώ βεβαιώθηκε κι εκείνος που πρέπει να πληρώσει είναι ο… εμπνευστής.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης