Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας σε Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας σε Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας σε Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία συνεχάρη την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου για την κατάκτηση του χρυσού και του ασημένιου αντίστοιχα μεταλλίου στο επί κοντώ κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βερολίνου.

Το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν στο επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βερολίνου. Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες, λίγη ώρα μετά την επιτυχία τους, δέχτηκαν τα συγχαρητήρια σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Θερμά συγχαρητήρια, τόσο για την μεγάλη Ευρωπαϊκή επιτυχία σας όσο και για την σταθερή άνοδό σας στο διεθνές αθλητικό στερέωμα. Καλή δύναμη για την συνέχεια που, είμαστε βέβαιοι, θα είναι το ίδιο λαμπρή".

Από την πλευρά του, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τόνισε: "Οι ελληνικές επιτυχίες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου φέρνουν ξανά το χαμόγελο στα χείλη όλων μας. Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου σας ευχαριστούμε γι’ αυτή την ιστορική επιτυχία στο άλμα επί κοντώ".

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή του ελληνικού αθλητισμού, μια πρωτοφανής επιτυχία μια χώρα να κατακτά την πρώτη και τη δεύτερη θέση με την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου στο ίδιο άθλημα, το άλμα επί κοντώ, έχοντας στον τελικό μια ακόμη αθλήτρια, την Ελένη Πόλακ, που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Το επίτευγμα των δύο μεταλλίων αποδεικνύει περίτρανα ότι το ταλέντο, το αγωνιστικό ήθος, η αποφασιστικότητα, η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η αποφασιστικότητα ανταμείβονται. Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου για την υπερπροσπάθειά τους και τη μεγάλη διπλή νίκη, συγχαρητήρια στους προπονητές, την Ομοσπονδία τους και όλους όσους στήριξαν τις αθλήτριες μας στην πορεία τους".

"Χρυσή η Κατερίνα Στεφανίδη και ασημένια η Νικόλ Κυριακοπούλου στο Βερολίνο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που σήκωσαν την Ελλάδα ψηλά! Εκεί που της αξίζει! Μας κάνατε υπερήφανους ξανά", έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και εκείνος μέσα από το twitter του έγραψε: "Με χαρά και περηφάνια καμαρώσαμε τα κορίτσια μας να "μονομαχούν" για το χρυσό μετάλλιο του επι κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου. Εκαναν ελληνική υπόθεση τον τελικό ενός τόσο σκληρού αγωνίσματος. Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου ευχαριστούμε! Μπράβο ΣΕΓΑΣ".

Δείτε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά tweets:

πηγή: sport24.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης