Παναθηναϊκός: Περίπου 600.000 ευρώ διεκδικεί ο Στραματσόνι

Παναθηναϊκός: Περίπου 600.000 ευρώ διεκδικεί ο Στραματσόνι

Αναβολή μετά από κοινό αίτημα του Παναθηναϊκού και της πλευράς του Αντρέα Στραματσόνι δόθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο στην εκδίκαση της προσφυγής του Ιταλού τεχνικού εις βάρος του τριφυλλιού με το ποσό που του οφείλεται να αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ αξιώνει ο Αντρέα Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό όπως έγινε γνωστό στο περιθώριο της εκδίκασης της προσφυγής του εις βάρος του τριφυλλιού τη Δευτέρα (14/1) το μεσημέρι.

Η εκδίκαση δεν συζητήθηκε όμως με τις δυο πλευρές να καταβάλουν κοινό αίτημα αναβολής. Αυτό δείχνει πως οι δυο πλευρές είναι σε συζητήσεις για να βρεθεί λύση μακριά από τα δικαστήρια όπως είχε γίνει γνωστό και τις προηγούμενες μέρες.

Το αν θα γίνει αυτό ή όχι όμως θα φανεί το επόμενο διάστημα καθώς όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το ποσό είναι αρκετά μεγάλο. Όσο για την επόμενη εκδίκαση; Ορίστηκε να γίνει την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΪΣ

Αναφορικά τώρα με την υπόθεση του Ρέις, έκλεισε και τυπικά καθώς η πλευρά του Πορτογάλου κατέθεσε στο αρμόδιο δικαστήριο παραίτηση από τις αξιώσεις της αφού τις προηγούμενες μέρες είχε επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πορτογάλο για την καταβολή των χρημάτων που του οφείλονται.

πηγή: sport24.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης