Ομπράντοβιτς: "Ο Παύλος ήταν σαν πατέρας μου"

Ομπράντοβιτς: "Ο Παύλος ήταν σαν πατέρας μου"

Ομπράντοβιτς: “Ο Παύλος ήταν σαν πατέρας μου”

Ατάκες γεμάτες συγκίνηση κι αγάπη βγήκαν από το στόμα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που παραδέχθηκε πως δεν έχει κοιμηθεί από τη στιγμή που έμαθε τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε στην Ελλάδα. Ήταν ο άνθρωπος που του έδωσε τα πάντα για να δουλέψει αποκλειστικά στο παρκέ, για να κάνει τον Παναθηναϊκό τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο άνδρας που ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αισθανόταν σαν δεύτερο πατέρα του. Ο Σέρβος κόουτς αναφέρθηκε στον θάνατο του επί πέντε δεκαετίες παράγοντα του συλλόγου με το τριφύλλι, λίγη ώρα μετά το 3-1 επί της Τόφας Μπούρσα στη σειρά των Τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος. Και όσα είπε, ήταν βγαλμένα από την ψυχή του. Ήταν αυτά που περιμέναμε να ακούσουμε από εκείνον.

Αναλυτικά η δήλωση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:

"Ενημερώθηκα από τους φίλους μου στην Ελλάδα και δεν έχω κοιμηθεί ακόμη. Δεκαετία χρόνια πέρασα μαζί του, ήταν σαν πατέρας μου, τον σεβόμουν πολύ, ήταν από τους ανθρώπους που δεν θα ξεχαστούν γι’ αυτά που έκανε στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να μιλήσω. Μαζί με τους αδελφούς του, Κώστα και Θανάση, έκαναν τον Παναθηναϊκό μεγάλο σύλλογο. Δεν έχω αρκετά λόγια για να τον ευχαριστήσω για όσα έκανε για μένα και τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό. Ενας σπουδαίος άνθρωπος, τον οποίο όλοι θα θυμούνται για πολλά χρόνια. Ο κόσμος τον ξέρει ως πρόεδρο του Παναθηναϊκού, εγώ όμως είχα την ευκαιρία να μάθω πολλά από εκείνον. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον Παναθηναϊκό και την οικογένειά του επειδή ξέρω πόσο τον αγαπούσαν".

πηγή: sport24.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης