Μάντσεστερ Σίτι: "Πόρτα" του Γκουαρδιόλα στον Αζάρ

Μάντσεστερ Σίτι: "Πόρτα" του Γκουαρδιόλα στον Αζάρ

Ο Εντέν Αζάρ υποστήριξε ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε αν θα κάνει κίνηση για τον Βέλγο, ήταν κατηγορηματικά αρνητικός.

Ο Βέλγος εξτρέμ της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, αποθέωσε τη Σίτι, αλλά επεσήμανε ότι δεν διαθέτει παίκτη με τα χαρακτηριστικά τα δικά του. “Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ομάδα συνόλου. Βλέπεις διαρκώς κίνηση από όλους. Δημιουργούν χώρους, επιτίθενται κατά μέτωπο.

Επίσης δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες και σκοράρουν περισσότερα γκολ. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν έχουν έναν Εντέν Αζάρ" δήλωσε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ρωτήθηκε για τον Αζάρ και για το αν θα τον αποκτούσε, λέγοντας: "Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Αζάρ είπε ότι είναι τόσο καλός και συμφωνώ. Αλλάζεις κανάλι και απλά τον παρακολουθείς. Αντιλαμβάνεσαι την ποιότητά του. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο".

Ύστερα από 15 παιχνίδια στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι είναι στην 1η θέση με 41 βαθμούς, ενώ η Τσέλσι είναι 4η με 31.

AP Photo/Alastair Grant

πηγή: sport24.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης