«Υπηρετούσα την κυβέρνηση και τώρα θα ασχοληθώ με την αγορά και τον εαυτό μου»

Από απόσταση πλέον παρακολουθεί τις εξελίξεις στα πολιτικά ζητήματα ο Νίκος Καρανίκας.

Ο συνεργάτης του κεντρικού επιτελείου του Αλέξη Τσίπρα κατά τη περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, συζητήθηκε πολύ.

Ο πρώην σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρώην πρωθυπουργού, μετά την ήττα του κόμματος της Αριστεράς αναζητεί την τύχη του στην αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά και τα όσα αναφέρονται στο ένθετο Secret, ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον ιδιωτικό τομέα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται σε συζητήσεις για την ενασχόλησή του με τον χώρο του επιχειρείν.

Μιλώντας τηλεφωνικά σε δημοσιογράφο της εφημερίδας ο κ. Καρανίκας λέει μεταξύ άλλων ότι «Τώρα έχω μπει σε έναν νέο ρόλο. Υπηρετούσα την κυβέρνηση και τώρα θα ασχοληθώ με την αγορά και τον εαυτό μου. Θα συνεχίσω εκεί όπου ήμουν, στον ιδιωτικό τομέα. Θα μπω στην αγορά και θα κριθώ».

Επίσης, ο κ. Καρανίκας κάνει αναφορά και στη συμπεριφορά των μέσων ενημέρωσης στο πρόσωπό του. «Τα μίντια μου έκαναν πόλεμο και bullying… Όλοι αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι που έγραφαν και έλεγαν για μένα. Μια έρευνα δεν έκαναν, να δουν για μένα. Έλεγαν ότι έπαιρνα τρομερά ποσά. Είναι δημοσιογράφοι της πλάκας. Ήθελαν να με εκθέσουν. Δεν έψαχναν να βρουν για μένα, ποιος είμαι και τι κάνω. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν κάνουν έρευνα. Είναι δυνατόν οι δημοσιογράφοι να μην κάνουν έρευνα και να καταγγέλλουν;».

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Παραπολιτικά που κυκλοφορεί στα περίπτερα