Η Ζάμαλεκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σικαμπάλα στον Απόλλωνα

Η Ζάμαλεκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σικαμπάλα στον Απόλλωνα

Η Ζάμαλεκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σικαμπάλα στον Απόλλωνα

Ολοκληρώνεται η απόκτηση του Σικαμπάλα από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ζάμαλεκ ανακοίνωσε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του διεθνούς Αιγύπτιου και ότι τον παραχωρεί ως δανεικό στην ελληνική ομάδα.

Εδώ και αρκετές μέρες ο Απόλλων Σμύρνης “παλεύει” να κλείσει και να φέρει στην Ελλάδα τον Σικαμπάλα. Οι συζητήσεις ανάμεσα στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”, τον διεθνή Αιγύπτιο και τη Ζάμαλεκ στην οποία ανήκει ο 32χρονος, ολοκληρώνονται.

Τη Δευτέρα (13/8) η ομάδα της Αιγύπτου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι το συμβόλαιο του άλλοτε μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ ανανεώθηκε κατά τρία χρόνια και ότι ο Σικαμπάλα παραχωρείται ως δανεικός στον Απόλλωνα.

Ο Σικαμπάλα γεννήθηκε την 5η Μαρτίου του 1986 στο Ασουάν και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζάμαλεκ. Το 2005 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ενώ το 2006 επέστρεψε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Εκεί έμεινε μέχρι το 2013, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Αλ-Βασλ. Έπειτα, επέστρεψε στην Ευρώπη.

Στην Πορτογαλία, συγκεκριμένα, για τη Σπόρτινγκ. Στη Λισαβόνα έμεινε μέχρι το 2015 και ξανά επιστροφή στη Ζάμαλεκ, μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Ισμαΐλι και Αλ-Ραέντ. Στον Απόλλωνα Σμύρνης τον περιμένουν στην Αθήνα μέχρι τις 20 Αυγούστου.

AP Photo/Mark Baker

πηγή: sport24.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης