Για να αποφύγει το πρόστιμο καθώς σε έλεγχο που έγινε δεν είχε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Δεν λείπουν τα παρατράγουδα από συμπολίτες μας που παραβιάζουν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, με ένα από αυτά να καταγράφεται σήμερα σε μπλόκο της Αστυνομίας στο ύψος του Ζαππείου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον έλεγχο που έγινε σε επιβάτη ταξί, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν είχε μαζί του τα προβλεπόμενα έγγραφα, ενώ δεν είχε στείλει ούτε SMS στο 13033. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν πρόλαβε, καθώς χρειάστηκε να μετακινηθεί εκτάκτως προς νοσοκομείο.

Ωστόσο, η δικαιολογία του δεν έπεισε τους αστυνομικούς, που ξεκίνησαν να του βεβαιώνουν το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ. Τότε ο παραβάτης άρχισε να φωνάζει και απείλησε μάλιστα την αστυνομικό, που έπαιρνε τα στοιχεία του, λέγοντας: «Θα φτερνιστώ στο πρόσωπο σου» και υπονοώντας ότι έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό και θα την κολλήσει.

Η απάντηση των αστυνομικών ήταν, πως εάν κάνει κάτι τέτοιο, θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και θα βρεθεί στα κρατητήρια. Κάπου εκεί οι τόνοι έπεσαν, το πρόστιμο βεβαιώθηκε και το άτομο επιβιβάστηκε ξανά στο ταξί.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό