Δίκη Χρυσής Αυγής-Εισαγγελέας: Δεν παραπλάνησα – Δέχθηκα ανήθικες επιθέσεις

Με την απάντηση της Εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου στο θέμα μείζονος αμεροληψίας που έθεσε η πρόεδρος της δίκης της Χρυσής Αυγής, Μαρίας Λεπενιώτη, συνεχίζεται αυτή την ώρα η διαδικασία στο Εφετείο.

Η κ. Οικονόμου, εμμένει στην πρόταση της και ανέφερε πως δεν παραπλάνησε και δεν απέκρυψε τίποτα, ούτε για τους καταδικασθέντες που έχουν «λερωμένα» ποινικά μητρώα ούτε για τον Γιάννη Λαγό και την παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Ειδικότερα για τον Λαγό ανέφερε ότι πράγματι το 2015 είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους αλλά δυο δικαστικά συμβούλια εξέδωσαν αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες η παραβίαση δεν ήταν σκόπιμη και το 2019, του επετράπη να ταξιδεύει στο εξωτερικό για να ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μάνδρου, η εισαγγελέας είπε ότι δέχθηκε ανήθικες επιθέσεις εκτός δικαστηρίου αλλά και από κάποιους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής και είπε πως κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται μια εισαγγελική πρόταση με λοιδορίες και διαπόμπευση.

Στη δίκη ο Ηλίας Κασιδιάρης

Το παρών στη δίκη δίνει σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει παρότι δεν προβλέπεται σχετική διαδικασία, να εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά της προέδρου του Δικαστηρίου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι άλλωστε κατηγορούμενος, αλλά καταδικασμένος με 13 χρόνια κάθειρξη, ως διευθυντικό στέλεχος μιας εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: skai.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης