Γαβαλάς: "Θα καταθέσουμε προτάσεις για το ποδόσφαιρο που θέλουμε όλοι μας"

Γαβαλάς: “Θα καταθέσουμε προτάσεις για το ποδόσφαιρο που θέλουμε όλοι μας”

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς αναφέρθηκε στην πρόσκληση της Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των ανδρικών ομάδων, αλλά και στις προτάσεις για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, αναφέρθηκε στην πρόσκληση της Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των ανδρικών ομάδων στο Φάληρο για την 12η αγωνιστική, αλλά και στις προτάσεις για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, στο ματς με τον Βόλο θα υπάρχει και μια έκπληξη στα matrix του γηπέδου “Γ. Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

“Ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στο Καραϊσκάκη, το Σάββατο το βράδυ. Ωστόσο, η ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ δε θα είναι κοντά μας για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Βόλο, μαζί με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα μας. Η νέα πρόσκληση της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τη συγκεκριμένη σχολή αφορά στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ανάλογες πρωτοβουλίες θα επιχειρήσουμε να πάρουμε σε συνεργασία με όλες τις ομάδες.

Παράλληλα, προσεχώς θα καταθέσουμε στη Super League προτάσεις οι οποίες σκοπό θα έχουν να αναδείξουν το πρόσωπο του ποδοσφαίρου το οποίο θέλουμε όλοι μας. Κάτι για το οποίο συζητήσαμε και συμφωνήσαμε ομόφωνα στην πρόσφατη και άκρως εποικοδομητική συνεδρίαση των Διευθυντών Επικοινωνίας και των υπεύθυνων των Γραφείων Τύπου των ομάδων της Super League.

Πριν από τη σέντρα του εξόχως σημαντικού αγώνα με το Βόλο, θα ανοίξουμε στα matrix του γηπέδου Καραϊσκάκη ένα μικρό “παράθυρο” στο πρόσφατο παρελθόν, για να θυμηθούμε σε τίτλους “το δρόμο προς τα αστέρια”. Περισσότερα… προσεχώς”.πηγή: sport24.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης