ΑΕΚ: Χωρίς Μπακασέτα, Οικονόμου στο Μόναχο

ΑΕΚ: Χωρίς Μπακασέτα, Οικονόμου στο Μόναχο

Ο Τάσος Μπακασέτας θα χάσει και το παιχνίδι της Τετάρτης για το Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Δεν τα κατάφερε ο Οικονόμου, εκτός και ο τιμωρημένος Λιβάγια.

Εκτός και από το παιχνίδι της ΑΕΚ τη Τετάρτη για το Champions League κόντρα στην Μπάγερν έμεινε ο Τάσος Μπακασέτας με τον διεθνή επιθετικό να μην ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να τίθεται εκτός αποστολής. Εκτός είναι και ο Οικονόμου που αποχώρησε με κάκωση έσω πλαγίου από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα ο Σιμός είναι κανονικά στην αποστολή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει μαζί του στο Μόναχο 21 ποδοσφαιριστές έχοντας όμως να αντιμετωπίσει δυο αρκετά σημαντικές απουσίες στην επίθεση του καθώς εκτός του “Μπάκα” δεν υπολογίζεται και ο τιμωηρημένος Λιβάγια αλλά φυσικά και ο τραυματίας Λόπες.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Μπάρκα, Τσιντώντα, Γκίνη, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνα, Σιμόες, Γιαννιώτα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μπογιέ, Μοράν, Γιούση, Άλεφ, Γιακουμάκη, Κλωναρίδη και Πόνσε.

πηγή: sport24.gr

Δείτε και αυτό

Δείτε Επίσης